Herbalife SKIN – nutritie inteligenta pentru piele

Descopera Nutritia inteligenta pentru piele :

Herbalife, companie experta in nutritie iti aduce nutritie specializata pentru piele avand zilnic o multitudine de beneficii pentru cele mai bune rezultate.

    • FILOZOFIA

Cu mai mult de 15 vitamine si extracte naturale, Herbalife SKIN iti ofera beneficii extraordinare pentru ati infrumuseta pielea.

    • FORMULA

Imbunatateste aspectul tenului folosind combinatia unica de vitamina B3, vitaminele C si E ce asigura nutritia inteligenta pentru piele, si contribuie la mentinerea frumusetii pielii, au actiune reparatorie, incetinesc procesul de imbatranire. Formula este completata de Aloe Vera, renumita pentru proprietatile sale de hidratare, intinerire, si calmare, plus alte ingredient din plante.

    • SIMTE

Rasfata-te cu texturi luxuriante. Calmeaza-ti tenul cu spuma catifelata si delicata. Inspira-te de uleiurile esentiale incantatoare si de aromele proaspete si fascinante.

    • REZULTATE RAPIDE

Produse testate clinic, te ajuta zilnic sa ai o piele catifelata, mai neteda, cu un aspect mai luminos, si diminueaza aparitia liniilor fine de expresie si a ridurilor.

Produse atat pentru doamne cat si pentru domni – Ne puteti contacta pentru un program personalizat