Presa si Media

 


Herbalife Parteneriat Special Olimpics

In perioada 25 iulie – 2 august 2015, Los Angeles gazduieste a 14- a editie a Jocurilor Mondile de vara Special Olimpics, la care vor participa peste 7000 de atleti cu dizabilitati intelectuale din intreaga lume.
Miscarea sportiva Internationala Special Olimpics , contribuie la integrarea sociala a persoanelor cu dizabilitati intelectuale, oferindu-le sansa de a-si descoperi si dezvolta potentialul si abilitatile sportive prin intermediul programelor de

Citeste mai departe


Compania Herbalife, devine sponsorul oficial in Nutritie Sportiva al echipei de fotbal FC Viitorul. Astfel, performantele sportive ale echipei de fotbal FC Viitorul vor fi sustinute 24 de ore din 24 de Herbalife24, prima gama completa de nutritie sportiva, recomandata atat sportivilor profesionisti, cat si pasionatilor de sport care inteleg importanta unei nutritii corespunzatoare

Citeste mai departe

 

Herbalife, (HLF), companie Globala de Nutritie, impreuna cu membrii sai, in intreaga lume a stabilit un nou record mondial inscris in GUINNESS WORLD RECORDS® pentru cei mai multi participanti la un Exercitiu de Mare intensitate in aer liber intr-un interval de 24 de ore.( a High Intensity Interval Training (HIIT) workout in 24-hours.). La aceeasi ora de-a lungul celor 24 de fusuri orare, in multe orase din lume – inclusiv Bucuresti si mai multe alte localitati din Romania – grupuri de membri Herbalife au desfasurat antrenamente la nivel de intensitate ridicat.

Citeste mai departe

 


Herbalife România a anunțat un parteneriat de susținere al echipajului de canotaj – dublu rame feminin, categoria usoară, format din Ionela Livia Lehaci și Andreea Asoltanei. Beneficiind de susţinerea preşedintelui Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, Herbalife va colabora cu întreaga echipă care le susține pe cele două sportive pentru a dezvolta şi optimiza programul personal de nutriţie prin intermediul unei game complete special creat pentru activitatea lor sportivă.

Citeste mai departe

 

Compania Herbalife, reprezentată de doctorul John Heiss, consilierul nutritional al lui Cristiano Ronaldo si directorul departamentului de nutritie sportiva al companiei internationale Herbalife, lanseaza in Romania gama de produse pentru nutritia sportivilor Herbalife 24.

Citeste mai departe

 

Triatlonul Herbalife ACUM si in Romania! Compania Herbalife are un program special sponsorizarii, sportivilor ,echipelor sportive si a evenimentelor sportive in multe din tarile in care opereaza. Triatlonul este unul din spoturile favorite ! Este un sport complex si din ce in ce mai popular la nivel mondial.

Citeste mai departe

 

Anca Bucur, antrenor şi consultant în fitness, este singura româncă dublu medaliată în fitness la Campionatul Mondial „Miss Fitness Univers“, care se desfăşoară la Miami. În urmă cu doi ani, Anca a impresionat juriul şi a câştigat marele premiu iar în 2013 i-a cucerit din nou pe americani, acordându-i titlul suprem la categoria profesionisti.

Citeste mai departe

 

Obezitatea duce la afectiuni gingivale. Acest articol nu este scris de un distribuitor independent Herbalife! De Jeanie Lerche Davis WEB Medical News : 2 iunie 2003 Multe probleme medicale – de la afectiuni cardiace la diabet – sunt legate de obezitate . Dar acum cercetatorii au descoperit ca afectiunile gingivale sunt foarte intalnite la persoanele obeze . Un nou studiu national facut asupra incidentei afectiunilor gingivale,…

Citeste mai departe

 

  Medicii britanici propun introducerea unei taxe pe grasime. Acest articol nu este scris de un distribuitor independent Herbalife! CNN.com 10 iunie 2003 Grupul de initiative spune ca masura v-a reduce cresterea obezitatii Londra, Anglia (Reuters) – Hambugerii, bauturile racoritoare si prajiturile vor putea fi impozitate cu o tax ape grasime in incercarea de a stavili cresterea obezitatii in Marea Britanie. British Medical Association propune cresterea TVA la 17.5%…

Citeste mai departe