Nutritia de baza Herbalife

Esenta filozofiei Herbalife este sa inspire oamenii sa isi schimbe in bine obiceiurile alimentare si starea generala de bine pentru un stil de viata sanatos si activ. Baza acestui program il constituie alimentatia corecta, exercitiile fizice, odihna, relaxarea.

Indiferent de cum decurge ziua voastra, Nutritia Herbalife de Baza, va ajuta sa fiti sanatosi, alimentati corespunzator si plini de energie. Creata de experti de top in nutritie si stiinta, gama de shake-uri Formula 1 Herbalife poate fi folosita de oricine si constituie primul element al Nutritie de baza. Fie ca scopul vostru este controlul greutatii sau mentinerea unei alimentatii sanatoase shake-urile Herbalife va ajuta sa va atingeti rezultatele, asa cum au reusit milioane de oameni in intreaga lume.

Completant alimentatia cu tablete de Formula 2 – Complex de vitamine si minerale, Nutritia de baza Herbalife va asigura necesarul de vitamine si minerale si un aport sanatos de fibre.

Cea de-a treia componenta o constituie Activatorul Celular -care ajuta la procesarea mai rapida a energie din alimente

Suntem cu totii unici, asadar cu nevoi nutritionale individuale. Nutritia de Baza Herbalife reprezinta o fundate excelenta pentru un stil de viata sanatos.

Nutritia Inteligenta Herbalife prin gamele sale de produse -ofera beneficii in functie de starea de sanatate si de nevoile stilului de viata

Cateva dintre directiile Nutritiei Inteligente Herbalife:

Controlul Greutatii – Studiile clinice au aratat ca shake-urile inlocuitoare de masa, ca parte a unei dieta echilibrate te ajuta sa-ti mentii greutatea corecta.

Energie, sport si fitness – Este extrem de important ca sa asiguri suportul necesar desfasurarii in bune conditii a activitatilor fizice fie ca practici ocazional , constant sau chiar desfasori activitati de performanta sportiva

Sanatatea sistemului cardiovasular – Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara EFSA – recomanda un aport zilnic de 250 mg de acizi grasi omega 3 cu lant lung, pentru ca un adult sa aiba o inima sanatoasa.

Imbatranire sanatoasa – Pe masura ce trec anii, este nevoie ca sa oferim organismului nostru mai mult sprijin, cum ar fi pastrarea in stare buna de sanatate a inimii, a sistemului osos

Sanatatea sistemului imunitar – O viata intensa si stresanta afecteaza sistemul imunitar. Poti sprijini mecanismul natural de aparare al organismuluicu o alimentatie echilibrata si variata bogata in vitamine din complexul B.

Noi te putem ajuta sa mananci sanatos si sa fii activ, misiunea noastra este sa asiguram o nutritie corecta.