Nou parteneriat Herbalife – in Canotajul Romanesc

Compania Herbalife, a devenit si sponsorul oficial in nutritie al echipajului de canotaj, dublu rame feminine, categoria usoara.

Herbalife-Sponsorizeaza echipaj de canotaj
Ionela Livia Lehaci si Andreea Asoltanei.

Herbalife România a anunțat un parteneriat de susținere al echipajului de canotaj – dublu rame feminin, categoria usoară, format din Ionela Livia Lehaci și Andreea Asoltanei. Beneficiind de susţinerea preşedintelui Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, Herbalife va colabora cu întreaga echipă care le susține pe cele două sportive pentru a dezvolta şi optimiza programul personal de nutriţie prin intermediul unei game complete special creat pentru activitatea lor sportivă.

Prin aceasta noua sponsorizare, Herbalife continua sa sustina sportul romanesc, dupa Anca Bucur – Miss Fitness Univers si Ciprian Balanescu – Campion Balcanic si national la triathlon, duatlon, aquatlon .
Produsele din gama Herbalife24 au fost create si dezvoltate in cadrul departamentului de cercetare Herbalife din Los Angeles de catre o echipa compusa din medici, cercetatori si oameni de stiinta. Gama a fost creata cu componente care ofera posibilitatea de a personaliza programul de nutritie in functie de nevoile specifice, tipul de antrenament si de intensitatea efortului depus, in cazul fiecarui tip de sport.