Herbalife parteneriat Special Olimpics

O Singura Lume , O unica Misiune !

Herbalife Parteneriat Special Olimpics/><br /><span style=
Herbalife Parteneriat Special Olimpics

In perioada 25 iulie – 2 august 2015, Los Angeles gazduieste a 14- a editie a Jocurilor Mondile de vara Special Olimpics, la care vor participa peste 7000 de atleti cu dizabilitati intelectuale din intreaga lume.

Miscarea sportiva Internationala Special Olimpics , contribuie la integrarea sociala a persoanelor cu dizabilitati intelectuale, oferindu-le sansa de a-si descoperi si dezvolta potentialul si abilitatile sportive prin intermediul programelor de pregatire si a evenimentelor competitionale,

Compania Herbalife este mandra sa fie partenerul Comitetului de Organizare a evenimentului prin asigurarea suportului nutritional pentru toti cei 7000 de atleti si 3000 de antrenori.

Herbalife va furniza 300.000 portii inlocuitoare de masa sub forma de batoane, pentru atleti, antrenori, familii, voluntari. De asemenea, Herbalife, pune la dispozitie Centrul de Distributie din Carson ce va deveni pe perioada Jocurilor sediu pentru Comitetul de Organizare si pentru inregistrarea voluntarilor.

Herbalife Record mondial Guinness World Records

Herbalife Record mondial Guinness World Records/><br /><span style=
Herbalife Record mondial Guinness World Records!

Herbalife, (HLF), companie de Nutritie, impreuna cu membrii sai, in intreaga lume a stabilit un nou record mondial inscris in GUINNESS WORLD RECORDS® pentru cei mai multi participanti la un Exercitiu de Mare intensitate in aer liber intr-un interval de 24 de ore.( a High Intensity Interval Training (HIIT) workout in 24-hours.). La aceeasi ora de-a lungul celor 24 de fusuri orare, in multe orase din lume – inclusiv Bucuresti si mai multe alte localitati din Romania – grupuri de membri Herbalife au desfasurat antrenamente la nivel de intensitate ridicat.

Ca parte a acestui eveniment, Herbalife si membrii sai au stabilit, deasemenea, un nou record mondial pentru cel mai mare numar de participanti la un antrenament de intensitate ridicata ,intr-o unica locatie, 4000 de participanti in Los Angeles – LA Live Plaza .

Membrii independenti Herbalife si clientii lor, prieteni si membrii ai familiei lor au exersat in Cluburile lor de Nutritie, in spatii publice, parcuri in mai mult de 80 de tari de pe intregul mapamond.

Evenimentul a debutat pe 7 martie 2015, la ora 9.00 – ora locala -in Auckland, New Zealand. In urmatoarele 24 de ore, s-au antrenat in fiecare regiune de pe glob in multe orase incluzand : Singapore, Malaezia, Indonezia, Japonia, Romania, Spania, Italia, U.K., Rusia, Ukraina, Africa, Venezuela, Columbia, Brazilia, Panama, Puerto Rico, Mexic, Canada si SUA.

In America de Nord, mai mult de 150 de localitati din SUA au gazduit evenimentul, cu cei mai multi participanti in Chicago, New York, El Paso, Miami si Los Angeles.

Evenimentul major a avut loc in fata sediului Herbalife din LA Live, in centrul Los Angeles. Directorul pentru educatie Fitness al Herbalife , Samantha Clayton, a condus antrenamentul in Nokia Plaza, LA Live la ora 9 a.m. ora locala, eveniment cu 4,000 de participanti.

Nou parteneriat Herbalife – in Canotajul Romanesc

Compania Herbalife, a devenit si sponsorul oficial in nutritie al echipajului de canotaj, dublu rame feminine, categoria usoara.

Herbalife-Sponsorizeaza echipaj de canotaj
Ionela Livia Lehaci si Andreea Asoltanei.

Herbalife România a anunțat un parteneriat de susținere al echipajului de canotaj – dublu rame feminin, categoria usoară, format din Ionela Livia Lehaci și Andreea Asoltanei. Beneficiind de susţinerea preşedintelui Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, Herbalife va colabora cu întreaga echipă care le susține pe cele două sportive pentru a dezvolta şi optimiza programul personal de nutriţie prin intermediul unei game complete special creat pentru activitatea lor sportivă.

Prin aceasta noua sponsorizare, Herbalife continua sa sustina sportul romanesc, dupa Anca Bucur – Miss Fitness Univers si Ciprian Balanescu – Campion Balcanic si national la triathlon, duatlon, aquatlon .
Produsele din gama Herbalife24 au fost create si dezvoltate in cadrul departamentului de cercetare Herbalife din Los Angeles de catre o echipa compusa din medici, cercetatori si oameni de stiinta. Gama a fost creata cu componente care ofera posibilitatea de a personaliza programul de nutritie in functie de nevoile specifice, tipul de antrenament si de intensitatea efortului depus, in cazul fiecarui tip de sport.

Creatorul Gamei de Nutritie Sportiva Herbalife la Bucuresti

14 noiembrie 2014 Creatorul Gamei de Nutritie Sportiva Herbalife la Bucuresti.

Compania Herbalife, reprezentată de doctorul John Heiss, consilierul nutritional al lui Cristiano Ronaldo si directorul departamentului de nutritie sportiva al companiei, lanseaza in Romania gama de produse pentru nutritia sportivilor Herbalife 24.

John Heiss este doctor în nutriţie şi a venit în România prin intermediul Herbalife, ca să lanseze o gamă nutritivă destinată sportivilor. John Heiss se ocupă de foarte mulţi sportivi din lume, dar şi de echipe de fotbal. Cel mai important sportiv cu care lucrează este Cristiano Ronaldo.În cadrul evenimentului, doctorul Heiss a vorbit şi despre parteneriatul cu starul de la Real Madrid.
”Cristiano Ronaldo arde cam 1500 de calorii în timpul meciului şi în jur de 1000, 1200 la un antrenament şi este nevoie să ştie ce şi cum să facă pentru a se recupera rapid şi corect, eu l-am ajutat să facă asta”, a dezvăluit John Heiss.
Pe lângă sportivi, Heiss se ocupă şi de echipe de fotbal printre care Ajax Amsterdam, Spartak Moscova şi echipele naţionale ale Belgiei şi Costa Rica.

„Prin crearea acestei game de produse de nutritie sportiva mi-am dorit sa schimb cultura sportiva pentru ca oamenii sa inteleaga impactul pe care il are nutritia asupra perfromantelor atletilor. Cheia succesului in sport consta in detaliile antrenmentului si programul de nutritie personalizat”, a explicat Heiss.

Noua gama de nutritie contine produse destinate celor trei momente cheie: inainte, in timpul si dupa antrenament.
24 de ore din 24 sportivii au acum support nutritional adecvat.
Produsele sunt destinte atat sportivilor profesionisti, dar si persoanelor pentru care activitatea fizica acupa un loc important in activitatea cotidiana.
Disponibilă în România exclusiv prin intermediul membrilor independenți Herbalife, gama Herbalife24 include cinci produse premium destinate celor trei momente cheie – înainte, în timpul şi după antrenament: Formula 1 Sport, Hydrate, Prolong, Rebuild Strength și Rebuild Endurance.

Fiecare produs joacă un rol esențial în rutina zilnică a unui sportiv: Formula 1 Sport conține proteine din zer şi cazeină de foarte bună calitate, care ajută la creșterea masei musculare și funcționează ca înlocuitor de masă; Hydrate asigură echilibrul hidroelectrolitic și susține nivelul energetic prin aportul de vitamine B (incluzând B1 și B12); Prolong este o băutură izotonică care oferă energie, protecție și hidratare în timpul antrenamentelor foarte intense; Rebuild Endurance susține recuperarea după exerciții aerobe, intense, care necesită restabilirea nivelului de glicogen și refacerea musculară, în timp ce Rebuild Strength susţine recuperarea după antrenamentele anaerobe şi ajută la refacerea rapidă şi creșterea masei musculare.

Gama Herbalife24 beneficiază de trasabilitatea lotului care le garantează sportivilor profesioniști faptul că produsele și suplimentele folosite sunt conforme cu orice test antidoping sau de screening existent la ora actuală. Fiecare produs este testat de o terţă parte, pentru depistarea substanţelor interzise.

In Romania, Herbalife sponsorizeaza sportivi de top :Anca Bucur – Miss Fitness Univers ; Ciprian Balanescu – Campion Balcanic si national la triathlon, duatlon, aquatlon si echipa de canotaj dublu rame feminine, categoria usoara, format din Livia Lehaci si Andreea Asoltanei.

Herbalife-Sportivi sponsorizati si Elisabeta Lipa
Sportivi sponsorizati de Herbalife.

Herbalife si Viitorul

Herbalife-si-Viitorul-Gheorghe-Hagi
Herbalife si viitorul in fotbal cu Gheorghe
Nutritia sportiva Herbalife si fotbalul de performanta fac echipa buna!

 
Compania Herbalife devine sponsorul oficial in Nutritie Sportiva al echipei de fotbal FC Viitorul

Compania Herbalife devine sponsorul oficial in Nutritie Sportiva al echipei de fotbal FC Viitorul. Astfel, performantele sportive ale echipei de fotbal FC Viitorul vor fi sustinute 24 de ore din 24 de Herbalife24, prima gama completa de nutritie sportiva, recomandata atat sportivilor profesionisti, cat si pasionatilor de sport care inteleg importanta unei nutritii corespunzatoare care sustine pasiunea lor.

Prezent la evenimentul de lansare, Gheorghe Hagi, antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul , a declarant :”Suntem onorati de faptul ca Herbalife se alatura dorintei noastre de a face performanta si speram ca impreuna sa obtinem rezultate notabile atat pe plan intern, cat si international. Realizam cat de importanta este nutritia pentru un sportiv si ce rol joaca in performanta, astfel incat jucatorii FC Viitorul au integrat deja gama completa H24 in programul personal de nutritie, care ii ajuta sa se recupereze mai repede intre antrenamente si sa isi maximizeze efortul depus in cadrul sesiunilor de antrenament. Fotbalul este un sport intens, care solicita mult efort fizic, prin urmare pregatirea constanta si nutritia personalizata sunt cruciale. ”
La eveniment au participat si 2 componenti ai echipei : Bogdan Tiru si Cristian Gavra.

Prin aceasta noua sponsorizare, Herbalife continua sa sustina sportul romanesc, acum FC Viitorul se adauga la lista care deja cuprinde nume importante : Anca Bucur – Miss Fitness Univers ; Ciprian Balanescu – Campion Balcanic si national la triathlon, duatlon, aquatlon si echipa de canotaj dublu rame feminine, categoria usoara, format din Livia Lehaci si Andreea Asoltanei.
Produsele din gama Herbalife24 au fost create si dezvoltate in cadrul departamentului de cercetare Herbalife din Los Angeles de catre o echipa compusa din medici, cercetatori si oameni de stiinta. Gama a fost creata cu componente care ofera posibilitatea de a personaliza programul de nutritie in functie de nevoile specifice, tipul de antrenament si de intensitatea efortului depus, in cazul fiecarui tip de sport.

Gama Herbalife 24 cuprinde : Formula1 Sport, Hydrate, Prolong, Rebuild Endurance si Rebuild Strength.

Anca Bucur – sponsorizata de Herbalife

Anca Bucur, antrenor şi consultant în fitness, este singura româncă dublu medaliată în fitness la Campionatul Mondial „Miss Fitness Univers“, care se desfăşoară la Miami.

În urmă cu doi ani, Anca a impresionat juriul şi a câştigat marele premiu iar în 2013 i-a cucerit din nou pe americani, acordându-i titlul suprem la categoria profesionişti.

Herbalife va colabora cu Anca Bucur pentru a-i dezvolta şi optimiza programul personal de nutriţie, oferindu-i în acelaşi timp o gama completă de nutriţie pentru activitatea sa sportivă.

„Am început să folosesc produsele Herbalife chiar înainte de pregătirea mea pentru Campionatul Mondial de Fitness intitulat „Fitness America” care a avut loc în Las Vegas în noiembrie 2013 iar rezultatele nu au întârziat să apară. Dupa cum se ştie deja, sunt şi instructor de aerobic, ceea ce înseamnă ca îmi petrec foarte multe ore în sala de  antrenament. De aceea pentru mine sunt foarte importante regimul alimentar şi suplimentele, care mă ajută să fac faţă programului încărcat şi activ pe care îl am zilnic. Produsele Herbalife m-au ajutat mult şi am reuşit să ajung la forma pe care o aveam în competiţii fără sa mă simt lipsită de energie”, declară Anca Bucur.

Acest acord face parte din platforma globală a Herbalife axată pe promovarea unui stil de viaţă sănătos şi activ. Anca Bucur se alătură celor peste 100 de alţi atleţi sponsorizaţi de Herbalife, printre care şi Cristiano Ronaldo

Triatlon Herbalife Buftea 2014

Triatlonul Herbalife ACUM si in Romania!

 

Compania Herbalife are un program special sponsorizarii, sportivilor ,echipelor sportive si a evenimentelor sportive in multe din tarile in care opereaza.

Triatlonul este unul din spoturile favorite ! Este un sport complex si din ce in ce mai popular la nivel mondial.

Triatlonul Herbalife in lume:

 

Herbalife Triathlon Los Angeles din 2000 – Votat in ”Topul celor mai bune 20 de Triatloane din US “ , „Best Urban Race“ and „Top Destination Triathlon”

 

Face parte din Life Time Triathlon Series, unde cei mai rapizi atleti de anduranta din lume se intrec pentru unul dintre cele mai mari premii ( in bani ) Herbalife se mandreste sa fie sponsorul oficial al acestui eveniment.

 

Herbalife Triathlon Gdynia este nu doar cel mai mare eveniment din Polonia dar in acelasi timp una dintre cele mai populare curse din Europa Centrala si de Est.

Herbalife Gdynia Triatlon din Polonia – a ajuns la a 5-a editie la care a adunat peste 1300 de participanti din intreaga lume.

Amintim si alte competitii sponsorizate de Herbalife : Nautica Malibu Triathlon,

Triatlón Herbalife Los Caracas,

 

Herbalife sponsorizeaza si sportivi profesionisti de top :Heather Jackson si Lukas Verzbicas.

Acum si in Romania ! Herbalife sponsorizeaza primul concurs de triatlon la Buftea si de asemenea pe campionul national la Triatlon Ciprian Balanescu.

Inaintea competitiei a avut loc o conferinta de presa la care au participat personalitati de marca ale sportului romanesc :

 

Gabriela Szabo, ministrul Tineretului şi Sportului, a participat la conferinţa de presă dedicată concursului de triatlon Herbalife Triatlon Buftea 2014, pentru a susţine acest eveniment

Elisabeta Lipă şi-a declarat susţinerea publică pentru Herbalife Triatlon Buftea 2014, mai ales în condiţiile în care Herbalife se pregăteşte să sponsorizeze un sportiv canotor.

Elisabeta Lipă si-a amintit cum este să participi la Jocurile Olimpice, ţel pe care îl are şi Ciprian Bălănescu, multiplu campion naţional la duatlon şi triatlon. A apucat-o nostalgia, se vedea pe faţa ei, şi se uita cu mare drag la Bălănescu, de parcă ar fi fost băiatul ei.

Directorul companiei a spus că o parte din fondurile strânse prin taxa de participare la această competiţie vor merge către Casa Cireşarii 2, o casă pe care Herbalife o sponsorizează, prin intermediul unui program internaţional prin care ajută peste 120.000 de copii.

2014 a constituit o premieră pentru Herbalife, în contextul în care a început colaborarea cu sportivi din ţara noastră. La nivel mondial cel mai cunoscut sportiv sponsorizat de Herbalife este fotbalistul Ronaldo.

În afară de Ciprian Bălănescu, Herbalife o mai sponsorizează în România pe Anca Bucur, Miss Fitness Univers 2011 şi 2013. Nu ne vom opri aici, suntem în căutare de alţi sportivi pe care să-i sponsorizăm, a spus Romeo Căzănescu.

 

Pe 14 iunie, la Buftea s-a desfăşurat asadar prima ediţie a competiţiei Herbalife Triatlon Buftea. Probele de alergare şi de ciclism s-au desfăşurat pe asfalt, iar proba de înot în Lacul Buftea. Startul s-a dat la ora 9 pentru proba Olimpică (1,5 km inot, 40 km bicicleta, 10 km alergare) şi la ora 9 şi 15 minute pentru proba Sprint (750 m înot, 20 km bicicletă, 5 km alergare).

La proba Olimpică masculin primul care a trecut linia de finish a fost Alex Diaconu – Atena SC Constanţa cu un timp de 1 ora 52 de minute si 44 de secunde. Pe locul II a venit Ciprian Bălănescu – Ride Competition Timişoara (1 ora 53 de minute) iar pe locul III s-a clasat Mihai Paul Anton (2 ore 2 minute si 30 de secunde).

Ne revedem anul viitor!

 

Medicii britanici propun introducerea unei taxe pe grasime

Alimentele grase (junk food) şi băuturile carbogazoase ar putea fi impozitate, în Marea Britanie, cu o taxă pe grăsime, care s-ar putea dovedi eficientă în lupta împotriva obezităţii şi ar putea genera venituri suplimentare pentru buget, informează dailymail.co.uk.

The Food Standards Agency va analiza dacă astfel de taxe au şanse reale de a-i determina pe oameni să facă alegeri gastronomice mai bune.

Dacă aceste taxe vor fi adoptate, ele vor opera pe acelaşi principiu ca taxele pe tutun şi pe alcool, încasările realizate de pe urma lor fiind folosite pentru a schimba comportamentele oamenilor şi pentru a strânge fonduri.

Cea mai probabilă opţiune vizează aplicarea acestei taxe la produsele alimentare procesate, snacksuri şi băuturi carbogazoase.

Potrivit altui scenariu, taxa TVA de 17% va fi aplicată la produsele din lapte integral, unt şi brânzeturi, pentru a încuraja populaţia să aleagă produse lactate cu un conţinut mai mic de grăsimi. În Marea Britanie, produsele alimentare sunt exceptate de la plata TVA-ului.

Populaţia din Marea Britanie consumă prea multe grăsimi saturate, acestea fiind asociate cu blocaje arteriale, maladii cardiace şi decese premature, potrivit unor studii recente.

Un alt studiu a afirmat că schimbările în preferinţele alimentare cauzate de introducerea taxei pe grăsime ar putea preveni 3.000 de decese în fiecare an. În 2009, British Medical Association a fost foarte aproape de a introduce o taxă suplimentară pentru ciocolată.

National Obesity Forum din Marea Britanie a susţinut această idee, afirmând că o astfel de iniţiativă va reduce numărul de atacuri cardiace, atacuri cerebrale, obezitate şi diabet.

În Statele Unite, preşedintele Barack Obama intenţionează să introducă o taxă asemănătoare pentru băuturile carbogazoase, cu scopul de a strânge fonduri ce vor fi direcţionate către serviciile medicale. O iniţiativă similară este pe cale să fie implementată în statul New York.

Şi alte ţări vizează introducerea unor taxe pentru anumite tipuri de alimente – Danemarca, pentru grăsimile saturate din produsele lactate, iar România, pentru o serie de produse considerate nesănătoase.

Ministerul Sănătăţii din România a anunţat în ianuarie că intenţionează să introducă o nouă taxă, după cea de viciu, şi anume taxa pe fast food, pentru susţinerea programelor naţionale de sănătate.

„Intenţionăm introducerea unei taxe pe fast food, dulcuri, băuturi carbogazoase pentru susţinerea unor programe naţionale de sănătate”, a spus atunci ministrul Sănătăţii, Attila Cseke.

Potrivit statisticilor Ministerului Sănătăţii, aproape un român din doi este supraponderal, ţara ocupând locul al treilea în Europa după prevalenţa obezităţii. Bolile şi problemele asociate cu obiceiurile alimentare nesănătoase au înregistrat un progres în ultimii ani, în special în rândul tinerilor.

Obezitatea duce la afectiuni gingivale

Acest articol nu este scris de un distribuitor independent Herbalife!
De Jeanie Lerche Davis
WEB Medical News : 2 iunie 2003

Multe probleme medicale – de la afectiuni cardiace la diabet – sunt legate de obezitate. Dar acum cercetatorii au descoperit ca afectiunile gingivale sunt foarte intalnite la persoanele obeze.

Un nou studiu national facut asupra incidentei afectiunilor gingivale, asa numitele periodontitele, arata ca aceste afectiuni sunt foarte raspandite printre persoanele obeze de varsta tanara .

S-au evidentiat grupuri de varsta mult mai tanara decat situatia tipica cunoscuta – o reflectare a proastelor obiceiuri alimentare – declara Mohammed Al-Zahrani de la Centrul de Sanatate Preventiva al Universitatii Western Reserve din Cleveland.

Studiul sau este publicat in Jurnalul de Periodontologie.

Periodontitele sunt infectii ale gingiilor, cauza pierderii dintilor dar aceasta aparea doar la varste inaintate pana nu de mult.

In studiul sau Al-Zahrani si colegii sai au analizat frecventa afectiunilor gingivale pe un grup mai mare de 13000 de personae peste 18 ani ce au fost examinati recent de dentisti. S-a constatat ca 14% din populatie sufera de afectiuni gingivale. Persoanele obeze au rata de incidenta cea mai ridicata dar doar in grupul de varsta 18 – 34 ani. Afectiunile gingivale sunt cu 76% mai intalnite la acest grup.Tinerii cu o masura in talie foarte mare au o rata dubla de risc fata de contractarea unor afectiuni gingivale fata de tinerii ce au o greutate normala.

Dieta copiilor are probabil cel mai important rol in aceasta crestera a afectiunilor gingivale. Studiul efectuat pe grupul de varsta 11- 18 ani a evidentiat scaderea considerabila a consumului de fructe si de legume (altele decat cartofi) proaspete – sursa de vitamina C ,o scadere a calciului. In plus copiii consuma mai multe bauturi carbogazoase si necitrice.

Studiile au aratat ca obezii au un factor de risc crescut fata de afectiunile cardiovasculare, diabet, cancer, infarct si alte afectiuni grave.

Herbalife SKIN – nutritie inteligenta pentru piele

Descopera Nutritia inteligenta pentru piele :

Herbalife, companie experta in nutritie iti aduce nutritie specializata pentru piele avand zilnic o multitudine de beneficii pentru cele mai bune rezultate.

    • FILOZOFIA

Cu mai mult de 15 vitamine si extracte naturale, Herbalife SKIN iti ofera beneficii extraordinare pentru ati infrumuseta pielea.

    • FORMULA

Imbunatateste aspectul tenului folosind combinatia unica de vitamina B3, vitaminele C si E ce asigura nutritia inteligenta pentru piele, si contribuie la mentinerea frumusetii pielii, au actiune reparatorie, incetinesc procesul de imbatranire. Formula este completata de Aloe Vera, renumita pentru proprietatile sale de hidratare, intinerire, si calmare, plus alte ingredient din plante.

    • SIMTE

Rasfata-te cu texturi luxuriante. Calmeaza-ti tenul cu spuma catifelata si delicata. Inspira-te de uleiurile esentiale incantatoare si de aromele proaspete si fascinante.

    • REZULTATE RAPIDE

Produse testate clinic, te ajuta zilnic sa ai o piele catifelata, mai neteda, cu un aspect mai luminos, si diminueaza aparitia liniilor fine de expresie si a ridurilor.

Produse atat pentru doamne cat si pentru domni – Ne puteti contacta pentru un program personalizat