Herbalife si Viitorul

Herbalife-si-Viitorul-Gheorghe-Hagi
Herbalife si viitorul in fotbal cu Gheorghe
Nutritia sportiva Herbalife si fotbalul de performanta fac echipa buna!

 
Compania Herbalife devine sponsorul oficial in Nutritie Sportiva al echipei de fotbal FC Viitorul

Compania Herbalife devine sponsorul oficial in Nutritie Sportiva al echipei de fotbal FC Viitorul. Astfel, performantele sportive ale echipei de fotbal FC Viitorul vor fi sustinute 24 de ore din 24 de Herbalife24, prima gama completa de nutritie sportiva, recomandata atat sportivilor profesionisti, cat si pasionatilor de sport care inteleg importanta unei nutritii corespunzatoare care sustine pasiunea lor.

Prezent la evenimentul de lansare, Gheorghe Hagi, antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul , a declarant :”Suntem onorati de faptul ca Herbalife se alatura dorintei noastre de a face performanta si speram ca impreuna sa obtinem rezultate notabile atat pe plan intern, cat si international. Realizam cat de importanta este nutritia pentru un sportiv si ce rol joaca in performanta, astfel incat jucatorii FC Viitorul au integrat deja gama completa H24 in programul personal de nutritie, care ii ajuta sa se recupereze mai repede intre antrenamente si sa isi maximizeze efortul depus in cadrul sesiunilor de antrenament. Fotbalul este un sport intens, care solicita mult efort fizic, prin urmare pregatirea constanta si nutritia personalizata sunt cruciale. ”
La eveniment au participat si 2 componenti ai echipei : Bogdan Tiru si Cristian Gavra.

Prin aceasta noua sponsorizare, Herbalife continua sa sustina sportul romanesc, acum FC Viitorul se adauga la lista care deja cuprinde nume importante : Anca Bucur – Miss Fitness Univers ; Ciprian Balanescu – Campion Balcanic si national la triathlon, duatlon, aquatlon si echipa de canotaj dublu rame feminine, categoria usoara, format din Livia Lehaci si Andreea Asoltanei.
Produsele din gama Herbalife24 au fost create si dezvoltate in cadrul departamentului de cercetare Herbalife din Los Angeles de catre o echipa compusa din medici, cercetatori si oameni de stiinta. Gama a fost creata cu componente care ofera posibilitatea de a personaliza programul de nutritie in functie de nevoile specifice, tipul de antrenament si de intensitatea efortului depus, in cazul fiecarui tip de sport.

Gama Herbalife 24 cuprinde : Formula1 Sport, Hydrate, Prolong, Rebuild Endurance si Rebuild Strength.