Herbalife Record mondial Guinness World Records

Herbalife Record mondial Guinness World Records/><br /><span style=
Herbalife Record mondial Guinness World Records!

Herbalife, (HLF), companie de Nutritie, impreuna cu membrii sai, in intreaga lume a stabilit un nou record mondial inscris in GUINNESS WORLD RECORDS® pentru cei mai multi participanti la un Exercitiu de Mare intensitate in aer liber intr-un interval de 24 de ore.( a High Intensity Interval Training (HIIT) workout in 24-hours.). La aceeasi ora de-a lungul celor 24 de fusuri orare, in multe orase din lume – inclusiv Bucuresti si mai multe alte localitati din Romania – grupuri de membri Herbalife au desfasurat antrenamente la nivel de intensitate ridicat.

Ca parte a acestui eveniment, Herbalife si membrii sai au stabilit, deasemenea, un nou record mondial pentru cel mai mare numar de participanti la un antrenament de intensitate ridicata ,intr-o unica locatie, 4000 de participanti in Los Angeles – LA Live Plaza .

Membrii independenti Herbalife si clientii lor, prieteni si membrii ai familiei lor au exersat in Cluburile lor de Nutritie, in spatii publice, parcuri in mai mult de 80 de tari de pe intregul mapamond.

Evenimentul a debutat pe 7 martie 2015, la ora 9.00 – ora locala -in Auckland, New Zealand. In urmatoarele 24 de ore, s-au antrenat in fiecare regiune de pe glob in multe orase incluzand : Singapore, Malaezia, Indonezia, Japonia, Romania, Spania, Italia, U.K., Rusia, Ukraina, Africa, Venezuela, Columbia, Brazilia, Panama, Puerto Rico, Mexic, Canada si SUA.

In America de Nord, mai mult de 150 de localitati din SUA au gazduit evenimentul, cu cei mai multi participanti in Chicago, New York, El Paso, Miami si Los Angeles.

Evenimentul major a avut loc in fata sediului Herbalife din LA Live, in centrul Los Angeles. Directorul pentru educatie Fitness al Herbalife , Samantha Clayton, a condus antrenamentul in Nokia Plaza, LA Live la ora 9 a.m. ora locala, eveniment cu 4,000 de participanti.