Creatorul Gamei de Nutritie Sportiva Herbalife la Bucuresti

14 noiembrie 2014 Creatorul Gamei de Nutritie Sportiva Herbalife la Bucuresti.

Compania Herbalife, reprezentată de doctorul John Heiss, consilierul nutritional al lui Cristiano Ronaldo si directorul departamentului de nutritie sportiva al companiei, lanseaza in Romania gama de produse pentru nutritia sportivilor Herbalife 24.

John Heiss este doctor în nutriţie şi a venit în România prin intermediul Herbalife, ca să lanseze o gamă nutritivă destinată sportivilor. John Heiss se ocupă de foarte mulţi sportivi din lume, dar şi de echipe de fotbal. Cel mai important sportiv cu care lucrează este Cristiano Ronaldo.În cadrul evenimentului, doctorul Heiss a vorbit şi despre parteneriatul cu starul de la Real Madrid.
”Cristiano Ronaldo arde cam 1500 de calorii în timpul meciului şi în jur de 1000, 1200 la un antrenament şi este nevoie să ştie ce şi cum să facă pentru a se recupera rapid şi corect, eu l-am ajutat să facă asta”, a dezvăluit John Heiss.
Pe lângă sportivi, Heiss se ocupă şi de echipe de fotbal printre care Ajax Amsterdam, Spartak Moscova şi echipele naţionale ale Belgiei şi Costa Rica.

„Prin crearea acestei game de produse de nutritie sportiva mi-am dorit sa schimb cultura sportiva pentru ca oamenii sa inteleaga impactul pe care il are nutritia asupra perfromantelor atletilor. Cheia succesului in sport consta in detaliile antrenmentului si programul de nutritie personalizat”, a explicat Heiss.

Noua gama de nutritie contine produse destinate celor trei momente cheie: inainte, in timpul si dupa antrenament.
24 de ore din 24 sportivii au acum support nutritional adecvat.
Produsele sunt destinte atat sportivilor profesionisti, dar si persoanelor pentru care activitatea fizica acupa un loc important in activitatea cotidiana.
Disponibilă în România exclusiv prin intermediul membrilor independenți Herbalife, gama Herbalife24 include cinci produse premium destinate celor trei momente cheie – înainte, în timpul şi după antrenament: Formula 1 Sport, Hydrate, Prolong, Rebuild Strength și Rebuild Endurance.

Fiecare produs joacă un rol esențial în rutina zilnică a unui sportiv: Formula 1 Sport conține proteine din zer şi cazeină de foarte bună calitate, care ajută la creșterea masei musculare și funcționează ca înlocuitor de masă; Hydrate asigură echilibrul hidroelectrolitic și susține nivelul energetic prin aportul de vitamine B (incluzând B1 și B12); Prolong este o băutură izotonică care oferă energie, protecție și hidratare în timpul antrenamentelor foarte intense; Rebuild Endurance susține recuperarea după exerciții aerobe, intense, care necesită restabilirea nivelului de glicogen și refacerea musculară, în timp ce Rebuild Strength susţine recuperarea după antrenamentele anaerobe şi ajută la refacerea rapidă şi creșterea masei musculare.

Gama Herbalife24 beneficiază de trasabilitatea lotului care le garantează sportivilor profesioniști faptul că produsele și suplimentele folosite sunt conforme cu orice test antidoping sau de screening existent la ora actuală. Fiecare produs este testat de o terţă parte, pentru depistarea substanţelor interzise.

In Romania, Herbalife sponsorizeaza sportivi de top :Anca Bucur – Miss Fitness Univers ; Ciprian Balanescu – Campion Balcanic si national la triathlon, duatlon, aquatlon si echipa de canotaj dublu rame feminine, categoria usoara, format din Livia Lehaci si Andreea Asoltanei.

Herbalife-Sportivi sponsorizati si Elisabeta Lipa
Sportivi sponsorizati de Herbalife.