Anca Bucur – sponsorizata de Herbalife

Anca Bucur, antrenor şi consultant în fitness, este singura româncă dublu medaliată în fitness la Campionatul Mondial „Miss Fitness Univers“, care se desfăşoară la Miami.

În urmă cu doi ani, Anca a impresionat juriul şi a câştigat marele premiu iar în 2013 i-a cucerit din nou pe americani, acordându-i titlul suprem la categoria profesionişti.

Herbalife va colabora cu Anca Bucur pentru a-i dezvolta şi optimiza programul personal de nutriţie, oferindu-i în acelaşi timp o gama completă de nutriţie pentru activitatea sa sportivă.

„Am început să folosesc produsele Herbalife chiar înainte de pregătirea mea pentru Campionatul Mondial de Fitness intitulat „Fitness America” care a avut loc în Las Vegas în noiembrie 2013 iar rezultatele nu au întârziat să apară. Dupa cum se ştie deja, sunt şi instructor de aerobic, ceea ce înseamnă ca îmi petrec foarte multe ore în sala de  antrenament. De aceea pentru mine sunt foarte importante regimul alimentar şi suplimentele, care mă ajută să fac faţă programului încărcat şi activ pe care îl am zilnic. Produsele Herbalife m-au ajutat mult şi am reuşit să ajung la forma pe care o aveam în competiţii fără sa mă simt lipsită de energie”, declară Anca Bucur.

Acest acord face parte din platforma globală a Herbalife axată pe promovarea unui stil de viaţă sănătos şi activ. Anca Bucur se alătură celor peste 100 de alţi atleţi sponsorizaţi de Herbalife, printre care şi Cristiano Ronaldo